If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Както казват друг двигател е: същата кола, но различна душа
Па може да си я нагласиш да ти прави ТО ,да мери масло, вода, хидравлична течност и т.н. , пък ти да си гъчиш изотзадзе. Хем някаква полза да има от цялата работа, да научи нещо девойката.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
техническо обслужване колега
проверка на течностите на автомобила, масло, антифриз, такиви работи
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Значи, аз понеже нямах нет и затуй не съм видял офертите за Монтана, иначе щях да се отзова, вече знам къде е на Илко сервиза а и за ксенона съм казал че искам да сложа. А при конкуренция няма да ходя, в сервиза на Лисан са много точни и коректни. Само дето за такива закъсали като мене каръци трябва да го направи да бачка нон-стоп, и делник, и празник
Та да разкажа новите неволи: От Варна до Вършец ми изхвърли почти цялото масло през семеринга на коляновия вал. Ама проблема не е фатален и днес ще бъде отстранен с нов семеринг а и като се наставят толкова много различни части аз очаквах отнякъде да избие. Тоя монтьор варненския верно не ми е зацепил валовете, колата няма 1/4 от мощността си отпреди, набира до 3500 оборота и дотам - като трябваше да изпреварвам тир, понеже бях тежък (2ма души, багаж и стария двигател в багажника) се засилвах още от предния баир.... И най-ме беше яд че когато водех колони на двулентов път тия зад мен се чудеха защо аджеба Алфа 2.0 т.спарк кара с 90-100
И най-гадното-пак тоя тука майстор взел че прибрал чисто новия ми ремък, и сложил някакъв стар и сцепен, оригинален на алфа и ланча. За едни 30 лв разбираш ли...А уж го хвалех... Направо лошо ми стана, като се прибрах и отворих капака в сервиза дето ми бяха сложили новия ремък, и ми викат: "Абе къде ти е ремъка дето ти сложихме, тоя тука е на години..."...И то остави, кой знае дали не е подменил и нещо друго, знам ли... Мизерия...
Иначе двигателя бачка, и което е най-странното за 492 км с два различни мотора ми даде разход 7.0 и това най-ме кефи в тая кола.
Comment